Made by Live!

Welkom bij onze winkel “Made by Live!”.

Hier worden door verschillende creatieve mensen uit Christengemeente Live! producten aangeboden die eigenhandig zijn gemaakt. De personen die hun producten aanbieden zijn Sandra Zijerveld, Alice van Duijn en Irma Varkevisser. Met veel liefde is aan deze items gewerkt. De opbrengsten komen ten goede van het kerkenwerk, waaronder het kinderwerk en de Livingroom. Wanneer u geïnteresseerd bent in een van de producten kunt u een mailtje sturen aan de aanbieder. Bij verzending komen de verzendkosten op rekening van de koper.

Sandra

Beste belangstellenden van mijn werk, hierbij stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Sandra Zijerveld en ik woon in Katwijk aan de Rijn. Naast mijn werk als juf, maak ik sinds enige tijd met veel plezier beelden van keramiek. Ik heb hiervoor twee keer een cursus gevolgd in het atelier van Jenny Klevering in Bennebroek. Naast boetseren, volg ik ook schilderlessen in het atelier van Anita van Diemen in Lisse.

Ik ben christen en geloof dat God de hemel, de aarde en alles wat daarop leeft, gemaakt heeft. Dit is tevens mijn belangrijkste inspiratiebron. De beelden die ik maak, zijn hoofdzakelijk mensfiguren die een bepaalde emotie uitdrukken. Van deze beelden maak ik tevens foto’s die ik, in sommige gevallen, vergroot en inlijst. Mijn beeldjes hebben onder andere gestaan in het atelier van Petra de Jong op het Andreasplein in Katwijk aan Zee. Inmiddels heb ik ook wat beeldjes gemaakt in opdracht.

Bent u geïnteresseerd geraakt in mijn werk en wilt u meer weten, dan kunt u natuurlijk, geheel vrijblijvend, contact met mij opnemen via tel. 071-3016252 of per email: szijerveld@yahoo.com.

Alice

Ik ben Alice van Duijn en houd ervan om lekker te knutselen en creatief bezig te zijn. Vooral recyclen vind ik erg leuk. Ook het anders gebruiken van materiaal dan waarvoor het bedoeld is heeft mijn interesse.

U kunt contact met me opnemen via de mail: mipeta@casema.nl

Irma

Ik ben Irma Varkevisser en ben graag bezig met allerlei hobby’s zoals haken, sieraden maken, enveloppen vouwen, etc. Het maakt mij gelukkig dingen te maken waar anderen weer blij mee zijn. Al mijn spullen die op deze site staan, staan op Baljuwplein 10a en kunnen daar ook worden gekocht. Bij vragen kunt u contact met me opnemen via: gertenirma@casema.nl

Producten Sandra

Producten Alice

 

( 2 foto’s)   Tas versierd met jeans hexagrammen aan de voorkant. De achterkant is gemaakt van het restant van de spijkerbroek. De voering is gemaakt van kant en aan de binnenkant zit een extra vak.
Prijs: 10 euro

( 2 foto’s)   Tas versierd met jeans hexagrammen aan de voorkant. De achterkant is gemaakt van het restant van de spijkerbroek. De voering is gemaakt van kant en aan de binnenkant zit een extra vak.
Prijs: 10 euro

Van wollen deken gemaakte tas met vrolijk kabouterborduurwerk.  Aan de binnenkant een extra vak. Prijs: 20 euro

Van wollen deken gemaakte kippen. Per stuk: 10 euro

Snijplank is veranderd in een (kook)boekenstandaard. Prijs: 10 euro

Producten Irma