Activiteiten

Zondagse diensten

Elke zondag is er een dienst in de grote zaal in het Live!-gebouw. Vanaf 10.00u kan u binnenlopen voor een bakje koffie. 10.30u begint de dienst en duurt ongeveer tot 12.00u. Na de dienst is er nog koffie, thee en limonade. Tijdens de dienst is er opvang voor uw kinderen.

Bijbelstudie(s)

BijbelAls voortvloeisel uit de Alphacursus is er om de 2 weken met de deelnemers van die cursus een Bijbelstudie. We werken met het boekje “Het bezoek”. Deze avonden worden gegeven bij de familie van Duijn op het Cleijn Duinplein 112 in Katwijk.

Deze avonden starten om 20.00 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur en ook hier is iedereen welkom.

 

Bidstond

Bidden

Om de week is er op donderdag  bidstond.
De bidstonden vinden plaats om 19.30 uur  bij de familie van Duijn op het Cleijn Duinplein 112 in Katwijk. U bent welkom om mee te bidden en u kunt ook voor u laten bidden.

Voor meer informatie over de bidstonden kan contact opgenomen worden met Betty Beking via de mail: bettiebeking@ziggo.nl

                                        De “Livingroom”

livingroom_signInmiddels is het ontmoetingscentrum ‘de Livingroom’ van Christengemeente Live! in het voormalig postkantoor op het Baljuwplein een begrip. Velen weten ons te vinden en alle dagen is het er gezellig druk. Onder het genot van een bakkie koffie of thee komen de gesprekken los.
Er ontstaan allerlei leuke initiatieven. Heb je bv. zin in om iets te breien? Wol en naalden zijn beschikbaar. Daarnaast is er ruimte voor het luisteren naar muziek, een potje te darten of           jezelf uitleven op het tafelvoetbalspel. Wil je muziek maken dan kan dat ook. Even een stil moment? in de “stilteruimte” kan dat prima. Kortom… er is voor ieder wat wils.

De “Livingroom” is iedere dinsdag- en donderdagmorgen geopend van 9.30 tot 12.30 uur.
Nieuwsgierig? Kom gerust langs.